Drie online avonden voor jou en met jou! 
De nieuwste wetenschappelijke inzichten over drie thema's rondom veroudering komen op een laagdrempelige manier aan bod. Boeiende gasten bespreken deze thema's vanuit wetenschappelijk perspectief en/of praktijkervaring. Aan het eind van elke bijeenkomst kun je vragen stellen.

De gespreksleider op de avonden is Julia van Weert, hoogleraar Gezondheidscommunicatie aan de Universiteit van Amsterdam. De avonden zijn gratis te volgen via Zoom en bedoeld voor ouderen, familie, vrienden en mantelzorgers. Dus eigenlijk voor iedereen!

1. Eenzaamheid op 1 juni, 19.00 - 20.30 uur
Met Bianca Suanet, hoofddocent Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam, Anja Machielse, hoogleraar Empowerment van Kwetsbare Ouderen en Astrid van Ketel, adviseur Gezondheid en Welbevinden bij de GGD Amsterdam.

2. Vallen  op 1 juli, 19.00 - 20.30 uur
Met Nathalie van der Velde, hoogleraar Ouderengeneeskunde aan het Amsterdam UMC, David van Bodegom, hoogleraar Vitaliteit in een verouderde populatie van het Leids Universitair Medisch Centrum en Saskia Kloet, projectleider Valpreventie bij ouderen bij het Ministerie van Volksgezondheid en het kenniscentrum VeiligheidNL.

3. Zingeving op 14 september, 19.00 - 20.30 uur
Met Martijn Huisman, hoogleraar Epidemiologie van de veroudering aan de Vrije Universiteit en Amsterdam UMC, Crétien van Kampen, wetenschappelijk onderzoeker Kwaliteit van Leven bij het Sociaal Cultureel Planbureau en Elisabeth van Oostrum, lid van de Raad van Ouderen. 

Aanmelden via het formulier achter deze link.