Dierbare stadsdorpers,

Het zijn bizarre tijden. Is het lekker voorjaar, wil je fijn naar buiten, mag het niet. Behalve als je in de buurt blijft voor een ommetje of een boodschap. Dan geniet je wel heerlijk van de lente en de stilte.
Werken, dat doe je deze maanden thuis, aan de eettafel op de laptop. Bij iemand langsgaan, of bezoek krijgen, dat is er ook niet bij. Een praatje op straat mag wel, maar dan moet je minstens anderhalve meter afstand houden. Gelukkig komen we elkaar in de Postjesbuurt wel tegen op straat. Kunnen we even bespreken hoe het gaat. Even klagen en dan weer in de stand "zoek de zonzij". Er werd nog nooit zoveel gekletst op straat. Bij jou ook? En al die spelende kinderen op straat zijn ook heel gezellig. Dan is er tenminste wat reuring. 

BLOEMETJE VOOR JOU  
Wel vervelend dat je afhankelijk bent voor boodschappen. Gelukkig doen buren dat wel voor elkaar. Al willen die soms niet naar de Aldi omdat ze daar nooit komen. Marie-Louise houdt van spoorzoeken dus die verkent met een grote boodschappenkar de Aldi en de Dirk voor haar boodschapmaatjes. Elke vrijdagochtend gaan Mieke en zij met een volle auto langs om boodschapjes af te leveren.
Lukt het niet om zelf boodschappen te doen? Laat het ons weten. We zoeken ook graag voor jou. Of kijk verderop in deze nieuwsbrief bij Buurthulp. Een wandelmaatje kunnen we ook proberen te vinden. Heb je zin in een bezoekje van een Stadsdorper? Gewoon op 2 meter afstand op de bank en jij aan tafel. Of een keertje samen eten (wel met bordje op schoot op 1.5 meter afstand)? Dan eet je eens wat anders. Laat het ons weten.

Wij hebben van iedereen telefoonnummers en e-mailadressen. Ook voor een belletje een keer. Aarzel niet om ons te bellen voor een kletspraatje of voor het telefoonnummer van een andere Stadsdorper.
We moeten het nog een paar weken volhouden. En we zijn niet voor niets een Stadsdorp: voor elkaar door elkaar!

Groet van Caroline en Marie-Louise