Hierboven een foto van de maaltijd die Anna en Caroline gemaakt hebben op 18 augustus. We waren met een grote groep gasten, het was precoroniaal gezellig!
We hebben een - vinden we zelf - mooie eetkalender gemaakt tot het einde van het jaar. Maar let op: er zijn wel wat bijzonderheden dit keer!

Donderdag 13 oktober: diner in Buurtkamer Corantijn
Donderdag 13 oktober is er een Stadsdorpdiner in Buurtkamer Corantijn. Omdat het Maand van De Verbinding is  (kijk op de site van West Verbindt), willen we juist mensen uit de Postjesbuurt, die nog niet het Stadsdorp kennen, laten kennismaken met het Stadsdorpdiner en vertellen over de verschillende clubjes. Daarom willen we maximaal 10 "nieuwe"  buurtgenoten aan tafel laten aanschuiven. Dat betekent dus dat voor andere, "vaste" disgenoten minder plaats is.  
OPGEVEN: Je kunt je (ook met je buurvrouw/buurman) tot zondag 9 oktober 18.00 uur aanmelden bij Marie-Louise via de mail. We plaatsen je via volgorde van aanmelding. Mocht het vol zijn  zijn dan zetten we je op de "wachtlijst". Je hoort dan later, uiterlijk dinsdag 11 oktober, of er plek aan tafel voor je is.

Het diner is, vanwege de Maand van De Verbinding, deze avond gratis, wijn kost 1 euro per glas, water en sap zijn wel gratis. Je bent welkom vanaf 17 uur.

Kijk in de nieuwsbrief van Buurtkamer Corantijn wat er nog meer te doen is, of lees het artikel hier verderop.