Op de foto Evelina en op de achtergrond Marion, tijdens het Stadsdorpdiner op 28 mei. Margreet maakte heerlijke tapas en pasta met broccoli voor ons.

Deze maand gaan we - bij mooi weer - buiten lunchenmet elkaar op vrijdag 18 juni. Buiten is er plaats voor 12 eters. Binnen voor 6. Geef je dus vooral op.
Deze keer met Marie-Louise en Caroline als koks. Dit zijn de spelregels:
  1. We gaan binnen eten met 6 gasten en 2 koks zodat we beter 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Misschien - als de coronaregels en het weer het toelaten - eten we buiten met 12 mensen. Daarbij geldt net als nu: ben je te laat met aanmelden, dan mag je de keer daarna sowieso wel mee-eten. En heb je klachten, blijf dan thuis.
  2. Het menu is een lunch, bestaande uit belegde broodjes en een soepje
  3. De prijs voor de lunch is € 5 inclusief twee drankjes, ook niet-alcoholisch. 
  4. Betalen gaat via de bank zodat er minder geld aangepakt hoeft te worden. Je kunt voor 2 keer (= € 10) of voor 3 keer  (= € 15) keer tegelijk betalen. Caroline of Marie-Louise houden bij voor hoeveel keer je betaald en opgegeten hebt. Als je je opgeeft, stuurt Marie-Louise je een mailtje met de bevestiging en met het bankrekeningnummer als je nog niet betaald hebt. . 
Je bent welkom vanaf 12.00 uur. 
Om 13.00 uur ruimen we op en hebben we lekker gegeten. 

Je kunt je voor de lunch van vrijdag 18 juni opgeven via de mail tot en met zondag 13 juni 18.00 uur. 
Na aanmelding belt een van ons je op om - als je die nog niet hebt - de betaling van de virtuele strippenkaart te regelen. We zien er naar uit jullie weer te zien!