We hebben met de koks afgesproken, dat we op woensdag 5 mei en op donderdag 27 mei weer gezellig met elkaar gaan eten in Buurtkamer Corantijn. Dat gaan we op de volgende manier doen:
  1. We gaan eten met 6 gasten en 2 koks zodat we beter 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Daarbij geldt net als nu: ben je te laat met aanmelden, dan mag je de keer daarna sowieso wel mee-eten. En heb je klachten, blijf dan thuis.
  2. Het menu is een borreltje en dan een maaltijdsoep of eenpansgerecht. Dat is makkelijker voor 1 kok en we zijn korter met elkaar in de ruimte. 
  3. De prijs voor het Stadsdorpdiner is drie vijftig inclusief één drankje of vijf euro inclusief twee drankjes. 
  4. Betalen gaat via een strippenkaart zodat er minder geld aangepakt hoeft te worden. Deze kun je vooraf voor 2 of 4 keer kopen bij Caroline of Marie-Louise of overmaken via de bank.
Je bent welkom vanaf 18 uur. Op 5 mei kookt caroline Vonk en op 27 mei Margreet Bloemers. En dat ze allebei lekker koken, dat hebben ze al vaak laten zien!

Je kunt je voor het eten van woensdag 5 mei opgeven via de mail tot en met zondag 2 mei 18.00 uur. 
Na aanmelding belt een van ons je op om de betaling van de strippenkaart te regelen. We zien er naar uit jullie weer te zien!