Het volgende Stadsdorpdiner staat gepland voor 
Woensdag  4 november. 
 
Wil je volgende week woensdag 4 november mee eten? Gezellig! Meld je aan vóór zondagavond 1 november 20.00 uur via de e-mail

Woensdag 4 november ben je welkom vanaf half zes (17.30 uur). We gaan rond 18.00 uur aan tafel. Anneke gaat deze maand op de Indische toer! 

Maar.... er zijn wel wat kleine lettertjes!
  1. Heb je verschijnselen van corona, blijf dan thuis. Fijn als je je dan afmeldt, dan kan iemand anders wel komen.
  2. In verband met de strengere coronaregels kunnen er in Buurtkamer Corantijn maximaal 8 mensen eten; dat is minder dan vorige keren! Als het mooi weer is kunnen er buiten ook een aantal mensen zitten, maar we rekenen er niet op omdat het al ver in het najaar is.
  3. We vragen je om te blijven zitten. Uiteraard mag je wel naar de WC. Als we hulp willen, zullen we daarvoor één iemand vragen. 
  4. Als er te veel aanmeldingen zijn, kom je op een wachtlijst. En kun je deze keer niet meedoen, dan ben je in elk geval volgende keer verzekerd van een plekje!
De geplande data voor bijeenkomsten voor de rest van het jaar zijn:
Woensdag  2 december 
Woensdag 30 december 

We sturen je elke maand een nieuwsbrief waarin staat  of het Stadsdorpdiner door mag gaan en voor welke datum je je moet aanmelden.

Tenslotte: mogelijk worden de coronamaatregelen nog strenger in de komende tijd. We weten het niet. Mochten er geen bijeenkomsten meer mogen worden gehouden, dan moeten we helaas het Stadsdorpdiner afzeggen. Maar we houden de moed erin :-)