Wat heb je nodig?
- 1 grote ui
- 1 teen knoflook
- potje of zakje currypasta mild, rood of groen naar keuze
- 1 zoete aardappel
- 1 courgette
- blikje tomatenblokjes
- pakje of blikje kokosmelk
- 1 pond kipstukjes
- 1 kippenbouillontablet
- zakje krielaardappelen
- bosuitjes
- zakje sugarsnaps (een soort sperzieboontjes)
- bosje koriander of peterselie
- Ui in grove stukken snijden en even aanfruiten, knoflook fijn snijden en in de pan doen, een deel van de currypasta erbij doen naar smaak,
- Goed roeren, tomatenblokjes erbij en roeren, zoete aardappel geschild en in blokjes, erdoor roeren en tijdje laten sudderen.
- Courgette in blokjes snijden en erdoor roeren, kleine krieltjes erbij met de verkruimelde bouillonblok, roeren.
- Bosuitjes fijn snijden, sugarsnaps halveren en evt. draad verwijderen en met de kipblokjes de pan alles, goed roeren. Laten sudderen tot de de ingrediënten gaar zijn.
- Kokosmelk erdoor roeren.
- Opdienen met fijngehakte koriander of peterselie.
Succes en eet smakelijk!