12 augustus zagen veel van ons elkaar weer: het eerste Stadsdorpdiner sinds februari! 

Wat was het goed om elkaar weer te zien! We gaan, wanneer het van Mark en Hugo mag, elke maand met elkaar eten. Dit zijn de data waarop we Buurtkamer Corantijn gereserveerd hebben voor het Stadsdorpdiner:

Woensdag 16 september
Woensdag  7 oktober 
Woensdag 4 november 
Woensdag  2 december 
Woensdag 30 december 


Je kunt je per maand aanmelden, dus niet in 1 keer. We sturen je elke maand een nieuwsbrief waarin staat  of het Stadorpdiner door mag gaan en voor welke datum je je moet aanmelden.

Wil je volgende week woensdag 16 september mee eten? Gezellig! Meld je aan vóór zondagavond 13 september 20.00 uur via de e-mail

Woensdag 16 september ben je welkom vanaf half zes (17.30 uur). We gaan rond 18.00 uur aan tafel. Anneke Zonneveld maakt weer iets lekkers voor ons. Caroline denkt mee. Wat het wordt is nog een verrassing :-))

In verband met de anderhalve meter-regels kunnen er in Buurtkamer Corantijn maximaal 12 mensen eten. Als het mooi weer is - en daar ziet het wel naar uit! - kunnen er buiten ook een aantal mensen zitten. 

Als er te veel aanmeldingen zijn, kom je op een wachtlijst. En kun je deze keer niet meedoen, dan ben je in elk geval volgende keer verzekerd van een plekje!

En natuurlijk geldt: heb je mogelijk verschijnselen van Corona, meld je dan af. Dan kan iemand anders komen.