Vanaf 29 september t/m 30 oktober is het in heel Amsterdam West de Maand van de Verbinding. Op www.westverbindt.nl vind je alle activiteiten in ons Stadsdeel. Maar als buurtbewoner kun je natuurlijk volstaan met alle gratis activiteiten in de Buurtkamer. Het volledige programma van de Buurtkamer kun je bekijken op: www.buurtkamercorantijn.nl/westverbindt. Hieronder zie je al een paar activiteiten uitgelicht. Meld je aan via info@buurtkamercorantijn.nl, dan houden we plek voor je vrij!
 
Theaterworkshop voor (Groot-)ouders en (Klein-)kinderen - Zondag 9 oktober 14:00
Spelen met je (klein-)kinderen heb je vast al eens gedaan. Maar toneelspelen ook? In deze workshop van Tokodrama ga je ontdekken of dat lukt. En je ontmoet andere (groot-)ouders uit de buurt. Aanmelden is verplicht.
Praatje en taartje: Tandarts - Dinsdag 11 oktober 15:00
De nieuwe tandarts van Tandartspraktijk Surinameplein vertelt over haar werk in onze buurt. Praat gezellig mee! De Buurtkamer trakteert op taart – wel tanden poetsen achteraf!
Praatje en taartje: 1330 dialoog - Dinsdag 18 oktober 19:00
Heb je behoefte aan een betekenisvol contact en een goed gesprek? 1330 (‘dertienhonderddertig’) organiseert dialogen in de vorm van een groeps­gesprek onder leiding van een getrainde gespreks­leider. Vind jij het leuk om (levens)ervaring te delen en mooie verhalen op te halen? Meld je aan (verplicht) en maak kennis met 1330!
Praatje en taartje: Hulp is dichtbij! - Donderdag 20 oktober 15:30
Wat kan het Buurtteam voor jou of je buren betekenen? En wat kan het Flying Squad je vertellen over regelingen voor Amsterdammers met weinig geld? Ook als je zelf geen hulp nodig hebt is het handig om te weten wat er mogelijk is – misschien kun je er iemand anders mee helpen! Koffie en taart staan klaar!