Els heeft het organiseren van de museumclub overgenomen van Annet. Els zal ongeveer een keer per maand op de dinsdagmiddag een museumbezoek organiseren voor mensen uit de Postjesbuurt. Op eigen gelegenheid naar het museum, en dan daar verzamelen. Zelf reserveren want anders moet Els alles voorschieten. 

Het eerstvolgende museumbezoek is naar het Stedelijk Museum, op 30 mei, 14 uur verzamelen bij de kassa. Toegang 20 euro, stadspas en museumjaarkaart gratis.
Onder andere te zien een grote solotentoonstelling Hito Steyerl. "I Will Survive. Als kunstenaar, cultuurcriticus, filmmaker, schrijver en professor is Hito Steyerl een van de belangrijkste en meest gewaardeerde vertegenwoordigers van de hedendaagse kunstwereld. Ze opereert op het snijvlak van film en beeldende kunst uiteenlopend van documentaire cinema tot inventieve multimedia-installaties. Haar geëngageerde installaties zijn visueel overweldigend, altijd goed doordacht en op een onverwachte manier herkenbaar."
  
Wie meer wil weten en/of mee wil, kan mailen naar stadsdorppostjesbuurt@gmail.com. Wij geven je contactgegevens dan door aan Els. We kunnen je helpen met reserveren en printen van je ticket.