We gaan weer eten met elkaar op donderdag 27 mei. Deze keer is de kok Margreet Bloemers en het koksmaatje is Marie-Louise Boel. 
Dit zijn de spelregels:
  1. We gaan eten met 6 gasten en 2 koks zodat we beter 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Daarbij geldt net als nu: ben je te laat met aanmelden, dan mag je de keer daarna sowieso wel mee-eten. En heb je klachten, blijf dan thuis.
  2. Het menu is een borreltje en dan een maaltijdsoep of eenpansgerecht. Dat is makkelijker voor 1 kok en we zijn korter met elkaar in de ruimte. 
  3. De prijs voor het Stadsdorpdiner is vijf euro inclusief twee drankjes. 
  4. Betalen gaat via de bank zodat er minder geld aangepakt hoeft te worden. Je kunt voor 2 keer (= € 10) of voor 3 keer  (= € 15) keer tegelijk betalen. Caroline of Marie-Louise houden bij voor hoeveel keer je betaald en opgegeten hebt. Als je je opgeeft, stuurt Marie-Louise je een mailtje met de bevestiging en met het bankrekeningnummer als je nog niet betaald hebt. . 
Je bent welkom vanaf 17.30 uur voor een drankje vooraf. 

Je kunt je voor het eten van donderdag 27 mei opgeven via de mail tot en met zondag 24 mei 18.00 uur. 
Na aanmelding belt een van ons je op om - als je die nog niet hebt - de betaling van de virtuele strippenkaart te regelen. We zien er naar uit jullie weer te zien!

Reserveer vast in de agenda: vrijdag 18 juni voor een Stadsdorplunch. Details volgen in de volgende nieuwsbrief!